LOON-MACHINIST KRAAN & CHAUFEURSWERK

Werkgebied

Wieringermeer

Grondverzet Wieringermeer

In Schagen is M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk werkzaam voor particulieren en bedrijven.

Voor grondverzet van niveau hebben wij de beschikking over een eigentijds machinepark. Voor elk project, klein of groot, is wel een passende machine voorhanden. Wilt u een basis voor een fundering voor een schuur of een volledige woning op vakkundige wijze verzorgd hebben? Wij regelen het voor u. Ook verzorgen wij onder andere het grondverzet voor het dichtgooien van een sloot of de verharding van een erf.

Ook graafwerkzaamheden in de regio Wieringermeer behoren tot het vakgebied van M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk. U kunt hierbij denken aan het opschonen van sloten, de aanleg van drainage en riolering en het graven van sleuven voor kabels en leidingen.

Alle werkzaamheden houden wij in eigen huis, zodat u altijd maar één aanspreekpunt heeft. Dit zorgt voor een snelle start en voortgang van een project.

Grondverzet- en graafwerk is onderhevig aan snelle veranderingen in de processen. Daarom houden wij onze kennis voortdurend bij door een goede bijscholing. Hierdoor kunnen wij elk project altijd naar behoren uitvoeren.

Sloopwerkzaamheden worden deskundig en veilig uitgevoerd door M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk. In de regio Wieringermeer slopen wij allerlei objecten, variërend van een schuurtje tot een aanzienlijke bedrijfshal.

Kruipwagen

Transportservice

Met onze transportservice kunnen wij uw objecten met een maximum gewicht van 7,5 ton vervoeren. Hierin hebben onze chauffeurs een ruime ervaring, waardoor u verzekerd bent van een goede omgang met uw objecten.

Tuinontwerp

Onze creatieve tuinontwerpster kan uw wensen voor een droomtuin omzetten in een duidelijk tuinontwerp, waardoor het eindresultaat direct visueel wordt. Ook verzorgen wij de aanleg van de tuin desgewenst voor u. Is uw gedateerde tuin aan een grondige renovatie toe? Dan kunnen wij de tuin renoveren door het verwijderen van beplanting, het egaliseren van de grond en het aanleggen van de (sier)bestrating en/of eventuele beschoeiingen.

Graafwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden

Daarnaast biedt M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk machines te huur aan, altijd verhuurd met machinist. U heeft de keuze uit een graafmachine met een breedte van 85 cm of een shovel van 130 cm breed. Ook verhuren wij de benodigde hulpattributen zoals mest klem, stenenriek, rolbezem, smalle bak, dichte bak, puin riek, palletvork en schuif. Een rupskruiwagen is geschikt voor het afvoeren van bijvoorbeeld puin.

Staat uw project hier niet bij?

Informeert u dan naar de vele mogelijkheden

M. van 't Westeinde

M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk verhuurt ook machines en gereedschappen.

Contactgegevens

  •  

    Grote Sloot 487

    1757 LR Oudesluis

Neem contact op

© 2020 M van 't Westeinde. Deze website is gebouwd door Power Internet