Machine verhuur

M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis verhuurt ook machines en toebehoren. De machines worden verhuurd met machinist en zijn goed onderhouden. Hierdoor wordt het optimale resultaat bereikt. Met het toepassen van het juiste materiaal voor uw project doet u een goede keuze. De klus wordt hierdoor eenvoudiger en sneller uitgevoerd.

Voor graafwerkzaamheden is een graafmachine beschikbaar met een breedte vanaf 85 cm. Ook kunt u een shovel huren, deze heeft een breedte van 130 cm en kan verhuurd worden inclusief alle benodigde hulpstukken voor het desbetreffende doel. Heeft u bijvoorbeeld een mestklem of een rolbezem nodig voor de klus? Deze kunnen wij ook verhuren. Ook hebben wij een rupskruiwagen in de verhuur. Deze heeft een breedte van 85 cm en is ook geschikt voor minder goed begaanbare terreinen.

Voor de graafmachines kunnen wij alle benodigde uitrustingsstukken meeverhuren. In ons assortiment hebben wij sloophamers, sorteerknijpers, trilblokken, palenpennen, wortelmessen en maaikorven. Kortom, alles wat u nodig heeft om een klus tot een goed einde te brengen.

Heeft u nog aanvullende vragen over welke machine voor uw project het meest geschikt is? Of wilt u de beschikbaarheid controleren? Neemt u dan contact op met M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Huur een kiepmachine
Rupskruiwagen Verhuur

Rupskruiwagen Verhuur

Een rupskruiwagen heeft een breedte van 85cm en is geschikt voor de afvoer van puin en afval. Ook geschikt voor slecht begaanbaar terrein.

Graafmachine Verhuur

Graafmachine Verhuur

Onze krachtpatsers, de graafmachines, deinzen niet terug voor zwaar werk. Voor elk project hebben wij de juiste graafmachine met machinist in de verhuur.

Shovel Verhuur

Shovel Verhuur

Heeft u voor uw project een shovel nodig? Wij verhuren deze inclusief alle gewenste hulpstukken om uw klus vakkundig en snel te kunnen uitvoeren.

Trilplaat Verhuur

Trilplaat Verhuur

Wilt u uw (sier)bestrating goed beschermen tegen problemen, ook in de toekomst? Dan is de huur van een trilplaat aan te raden.

En wij verhuren nog veel meer!

Vertel mij wat u nodig heeft, ik regel het voor u.