Tuin aanleg

M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis kan ook het tuinontwerp en de volledige aanleg van een tuin voor u verzorgen. Uw droomtuin kan ontworpen worden door onze tuinontwerpster. Hierbij worden uw wensen en behoeften voor een succesvolle tuin op een rijtje gezet. Hierop wordt een gedetailleerd tuinontwerp gemaakt. Deel hiervan uit maakt een goed beplantingsplan, zodat uw tuin er in alle seizoenen goed en verzorgd uit ziet.

 Na de acceptatie van het tuinontwerp kan M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk de aanleg van uw tuin volledig (laten) verzorgen. Door onze ervaring met grondwerk kunnen wij de tuin voor u egaliseren, waarna de (sier)bestrating gelegd kan worden. U kunt hierbij denken aan een pad of een terras.

 Een goede (sier)bestrating staat of valt met een goede fundering. Hier wordt door ons veel aandacht aan besteed. Hiermee voorkomt u op termijn problemen, zoals het verzakken van de (sier)bestrating. Ook beschoeiingen kunnen door ons worden verzorgd.

 Bent u uitgekeken op uw huidige tuin, of is deze hopeloos verwilderd? M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk kan uw tuin volledig renoveren. Neemt u voor de realisering van al uw tuinwensen contact met ons op per telefoon of per e-mail. Ook voor andere werkzaamheden in de tuin kunt u ons benaderen, veel is bij ons bespreekbaar en vaak uitvoerbaar.

Tuinaanleg
Grondverzet in de tuin
Aanleggen van tuinen

Ook bij tuinaanleg kunnen wij u helpen.

Wij komen gratis bij u langs om uw project te bespreken.