Transport diensten

M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis verzorgt allerlei transporten van voertuigen en/of materieel. De transporten worden verzorgd door ervaren en verantwoordelijke chauffeurs. Ons wagenpark hiervoor is goed onderhouden en geschikt voor transport tot een totaal gewicht van 7,5 ton. Heeft u een graafmachine of een tractor die u naar de plaats van bestemming wilt laten brengen? Dan is ons transport daarvoor een prima oplossing. Vele objecten kunnen vervoerd worden.

 Ook biedt M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk de mogelijkheid om uw materialen te laten vervoeren door middel van een chauffeursdienst. Hiermee worden u alle zorgen uit handen genomen. Wij laden de materialen in en leveren die op de plaats van bestemming af. Onze ervaren chauffeurs kunnen uw materieel op verantwoorde wijze vervoeren, door een ruime ervaring en betrokkenheid bij uw zending. Uw object is bij ons in vertrouwde handen.

 Bij alle transporten bieden wij een goede prijs. Wilt u een object vervoerd hebben, of wilt u gebruik maken van een betrouwbare chauffeursdienst? Neemt u dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. In overleg kunnen wij goed inschatten of er mogelijkheden zijn om uw transport te verzorgen. Op het moment dat dit duidelijk is kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen.

 In de tijd van ons bestaan heeft M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk al talrijke transporten uitgevoerd. Veel tevreden klanten gingen u al voor!

road to nowhere
Transportwerkzaamheden
Traktor met aanhangwagen

Wilt u meer weten over onze transport diensten?

Neem dan gerust contact met ons op.