LOON-MACHINIST KRAAN & CHAUFEURSWERK

Werkgebied

Den Helder

Grondverzet Den Helder

Het werkgebied van M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk omvat Den Helder.

Het bedrijf heeft zich onder andere gespecialiseerd in grondverzet. Hiervoor is een goed onderhouden en uitgebreid machinepark inzetbaar van de laatste generatie. Hiermee kunnen kleine en grote projecten worden uitgevoerd. Betreft uw klus het plaatsen van een fundering voor een pand of bijvoorbeeld een schuur in de regio Den Helder? Het grondwerk hiervoor voeren wij deskundig uit voor u. Ook het omvangrijkere grondwerk voor bedrijven in de regio Den Helder verrichten wij graag voor u. Elk project zien wij al een uitdaging.

Wij hebben ruime ervaring in het dempen van sloten of de verharding van een erf.

Sloowerk

Chaufeurswerk in Den Helder

Ook voor graafwerkzaamheden kunt u M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in de regio Den Helder inschakelen.

U kunt hierbij denken aan het uitbaggeren van sloten, de aanleg van drainage, het aanleggen van volledige rioleringen en het uitgraven van sleuven ten behoeve van kabels en leidingen. Het totaalpakket aan werkzaamheden wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor heeft u te maken met maar één contactpersoon. Dit zorgt voor een snelle voltooiing van een project en bevordert een duidelijke communicatie tussen de opdrachtgever en M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk.

Voor al onze grondverzet- en graafwerkzaamheden is een brede kennis van de processen en materialen vereist. Bij al onze werkzaamheden in de regio Den Helder maken wij gebruik van de beste kwaliteit materialen. Ook spijkeren wij onze vakkennis constant bij, om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Met de lijfspreuk: 'Van iets groots maken wij iets kleins' voeren wij in de regio Den Helder en breed scala aan sloopwerkzaamheden uit. Dit kan een schuur betreffen, maar ook een volledige bedrijfshal kunnen wij slopen. Met een ruime ervaring kunnen wij de sloopwerkzaamheden op een voortvarende, veilige en deskundige manier uitvoeren.

Graafwerkzaamheden

Transportservice

Met de transportservice van M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk kunnen objecten tot een totaalgewicht van 7,5 ton vervoerd worden. Wilt u een voorwerp vervoerd hebben in de regio Den Helder?

Machines

Tuinontwerp en tuinaanleg behoort ook tot ons dienstenpakket. Onze creatieve tuinontwerpster verzorgt het ontwerp voor uw droomtuin, waarna wij de aanleg kunnen (laten) verzorgen. Ook tuinrenovaties behoren tot ons specialisme. Wij kunnen de beplanting verwijderen, verzorgen desgewenst de egalisering en de bestratingswerkzaamheden en het aanbrengen van beschoeiing.

Een aantal machines kunnen ook door ons verhuurd worden, dit gebeurt altijd inclusief machinist. U kunt onder meer een graafmachine huren met een breedte vanaf 85 cm en een shovel met een breedte van 130 cm. Alle benodigde uitrustingsstukken zoals mest klem, stenenriek, rolbezem, smalle bak, dichte bak, puin riek, palletvork en schuif kunnen meeverhuurd worden. Een rupskruiwagen wordt ook verhuurd, zeer geschikt voor de afvoer van materialen. 

Staat uw project hier niet bij?

Informeert u dan naar de vele mogelijkheden

M. van 't Westeinde

M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk verhuurt ook machines en gereedschappen.

Contactgegevens

  •  

    Grote Sloot 487

    1757 LR Oudesluis

Neem contact op

© 2020 M van 't Westeinde. Deze website is gebouwd door Power Internet