LOON-MACHINIST KRAAN & CHAUFEURSWERK

Werkgebied

Alkmaar

Grondverzet Alkmaar

Tot het werkterrein van M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk behoort Alkmaar. In de regio worden activiteiten ontplooid op het gebied van grondverzet, sloopwerkzaamheden en tuinontwerp en tuinaanleg.

Tot het werkterrein van M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk behoort Alkmaar. In de regio worden activiteiten ontplooid op het gebied van grondverzet, sloopwerkzaamheden en tuinontwerp en tuinaanleg.

Voor grondverzet heeft het bedrijf de beschikking over een geavanceerd machinepark. Afhankelijk van de gebruikte machines kunnen kleine en grote projecten worden uitgevoerd voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden lopen uiteen van het graven van ruimte voor een fundering voor een schuur of een volledige woning in de regio Alkmaar tot het grote grondverzet in opdracht van bedrijven.

Tot het uitgevoerde grondverzet behoort onder andere het dempen van een sloot of het verharden van een erf.

Kruipwagen

Graafwerkzaamheden

Ook behoren graafwerkzaamheden tot het dienstenpakket van M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk.

In de regio rond Alkmaar kunnen wij sloten uitbaggeren, drainage systemen en rioleringen aanleggen. Ook hebben wij de middelen om uw sleuven te graven voor het plaatsen van kabels en leidingen.

Alle werkzaamheden worden door ons in eigen beheer uitgevoerd, dit heeft als voordeel dat u altijd maar te maken heeft met één aanspreekpunt. Dit bevordert de voortgang van een project en zorgt voor een duidelijke manier van communiceren tussen M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk en de opdrachtgever.

Grondverzet werkzaamheden en graafwerkzaamheden vragen om een goede vakkennis en de inzet van modern materieel. Alleen op deze manier kunnen wij een optimaal eindresultaat bereiken. Door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied zorgen wij ervoor onze kennis voortdurend op peil te houden.

Graafwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden in Alkmaar

Vanuit ons motto 'Van iets groots maken wij iets kleins' verrichten wij sloopwerkzaamheden in de regio Alkmaar.

Sloopwerk

Vanuit ons motto 'Van iets groots maken wij iets kleins' verrichten wij sloopwerkzaamheden in de regio Alkmaar. Het sloopwerk varieert van een schuur afbreken tot het slopen van een complete bedrijfshal. Door onze ruime ervaring en goede vakkennis kunnen wij de sloopwerkzaamheden op een vakkundige en veilige manier uitvoeren.

M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk biedt ook een effectieve transportservice voor allerlei grote objecten. Objecten met een gewicht tot 7,5 ton kunnen wij voor u vervoeren. Heeft u een object wat u vervoerd wilt hebben in de regio Alkmaar? Neemt u dan contact met ons op op telefoonnummer 06-52055683.

Tuinaanleg

Wilt u een fraaie tuin ontworpen en aangelegd hebben in de regio Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze veelzijdige tuinontwerpster kan uw droomtuin tekenen, waarna door ons de aanleg verzorgd kan worden. Is uw tuin aan renovatie toe? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij een gehele of gedeeltelijke renovatie van uw tuin verzorgen. Wij zorgen voor de verwijdering van de beplanting, kunnen de grond egaliseren en kunnen bestrating aanleggen of vernieuwen. Ook beschoeiingen kunnen wij vakkundig aanbrengen.

Machineverhuur

Met onze machineverhuur kunnen wij uw project, klein of groot, aan. Alle machines worden verhuurd met een ervaren machinist. Wij hebben de beschikking over een 85 cm brede graafmachine. Daarnaast een shovel van 130 cm breed. Ook kunt u ervoor kiezen om hulpstukken te huren zoals mest klem, stenenriek, rolbezem, smalle bak, dichte bak, puin riek, palletvork en schuif. Ook voeren wij een rupskruiwagen in het assortiment, geschikt voor het afvoeren van materialen

Staat uw project hier niet bij?

Informeert u dan naar de vele mogelijkheden

M. van 't Westeinde

M. van 't Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk verhuurt ook machines en gereedschappen.

Contactgegevens

  •  

    Grote Sloot 487

    1757 LR Oudesluis

Neem contact op

© 2020 M van 't Westeinde. Deze website is gebouwd door Power Internet